Amerikai Nagydíj

Az Amerikai Nagydíj nagy múltra tekint vissza. Verstappen tovább növelte előnyét összetetben.


Pin On Forma 1 2016

Verstappen behúzta az amerikai időmérőt 2021 Forma-1 Amerikai Nagydíj időmérő edzés.

Amerikai nagydíj. 1 órával a rajt előtt nyilvánosságra hozta a Forma-1-es Amerikai Nagydíj végleges rajtrácsát a Nemzetközi Automobil Szövetség FIA. A holland győzelme a 6 éve tartó Mercedes-hegemónia megtörését is hozta futamgyőzelmek tekintetében. Versenye a 22-ből a 2021-es Formula1 világbajnokságon.

62 rows A Formula1 amerikai nagydíjat 1959-ben rendezték meg először. 9 hours agoszabadedzés Formula-1 F1 Austin Amerikai Nagydíj. Amerikai Nagydíj - Circuit of the Americas - October 21st 2021.

Lewis Hamilton is az első sorból indulhat majd. A lelátókon az Amerikai Nagydíj történetében először volt teltház a pályán pedig az év során már sokadjára a Verstappen-Hamilton kettős foglalta el az első két rajthelyet mögöttük pedig Perez Leclerc Sainz Ricciardo Norris Gasly Bottas és. Szeretném ha a Mercedes elmagyarázná mi folyik itt 23 ó.

Hamilton tökéleteset autózott Verstappen szintén. Között rendeztek meg az Amerikai Egyesült Államokbeli Circuit of the Americason AustinbanEzen a hétvégén Carlos Sainz Jr. Hamilton lerajtolta a pole pozícióból rajoltó Max Verstappent de az első.

Egy elképesztően forró szezon újabb rendkívül parázs csatájára készülhettek a csapatok a texasi forróságban. Ennek esélyei csak nőttek a hétvége folyamán amely az első texasi futam 2019 óta még a. A kelet-amerikai nagydíjon Detroitban Senna ismét az élről indulva győzött majdnem 40 másodperc előnnyel.

Eddig összesen 40 Amerikai Nagydíjat szerveztek a Forma-1-ben amik közül Dallas Riverside Sebring Phoenix Detroit Austin Indianapolis és Watkins Glen is volt házigazda. Az amerikai nagydíj volt a 2017-es Formula1 világbajnokság tizenhetedik futama amelyet 2017. 9 hours agoHatalmasat küzdelem volt az élen végül Verstappen nyerte az Amerikai Nagydíjat 5656 Hatalmas harc volt az élen.

A Mercedes finn versenyzője mögött a csapattársa Lewis Hamilton végzett a harmadik Max Verstappen Red Bull lett az austini nyitó tréningen amelyen mindössze néhány perc után máris előkerült a piros zászló. Körben már második volt Sennát azonban nem tudta utolérni. Az alábbi sorrendből várja a mezőny az austini rodeót.

A vasárnapi események percről percre. 1 day agoÍme a 2021-es Forma-1-es Amerikai Nagydíj rajtrácsa több pilóta rajtbüntetést kap. 1 day agoAmerikai Nagydíj.

A trükkös időmérős csata amit Vettel nyert a 12. Szabadedzés Formula-1 F1 Austin Amerikai Nagydíj. A száguldó cirkusz mezőnye két év után tért vissza Texasba a szombati időmérő edzésen pedig Max Verstappen szerezte meg a rajtelsőséget.

Idei 9 F1-es pályafutása 12. Max Verstappen győzelmét hozta a 2021-es Formula-1-es Amerikai Nagydíj amely az utolsó körig hatalmas taktikai csatát hozott Verstappen és Hamilton között bár a rajtot kivéve tulajdonképpen nem ütköztek meg egymással. Este 8 órakor az utolsó szabadedzéssel folytatódik a Forma-1-es Amerikai Nagydíj programja az időmérőt pedig magyar idő szerint éjszakába nyúlóan.

A 2021-es Forma-1-es szezon 17. Ez ugyan nem túl hosszú idő de már így is számos emlékezetes pillanatot megélt a helyszín az F1 hivatalos oldala pedig most ezekből szemezgetett. Az ismét rajtbüntetéssel sújtott Bottas vezérletével eddig a címvédő istálló a leggyorsabb Austinban.

Az Amerikai Nagydíj 21 órakor rajtol az M4 Sport és az M4sporthu élő műsora 20 óra 30 perckor kezdődik. 22 hours agoAz Amerikai Nagydíj időmérő edzése rendkívül izgalmasan alakult végül Max Verstappen szerezte meg a pole-t Lewis Hamilton és Sergio Perez előtt. Amint elkezdődött a Forma-1-es Amerikai Nagydíj első szabadedzése szinte azonnal meg is kellett szakítani.

Egészen a döntő felvonásig úgy tűnt hogy akár nyolcan is esélyesek lehetnek a Forma-1-es Amerikai Nagydíj pole-pozíciójára ám végül Max Verstappen volt a leggyorsabb. 11 hours agoA rajtrács végén Sebastian Vettel Fernando Alonso és George Russell között az időmérős sorrend döntött a felállásról. 11 hours agoA közvetítéseken és a helyszínen készült képeken videókon is jól látható hatalmas tömeget vonzott a 2021-es Amerikai Nagydíj.

Helyről induló Prost a rajt után Boutsen mögé is visszaesett de a 6. A Valtteri Bottas elsőségével végződő gyakorlás alatt derült ki hogy a finn Mercedesében újra motort cseréltek. 14 hours agoAz F1-es Amerikai Nagydíj rajtrácsa.

A főszervező Bobby Epstein úgy véli a hétvégén még rekordot is dönthetnek a nézettség tekintetében az előzetes várakozások szerint ugyanis a hétvége látogatottsága 380 ezer fő körül lesz. A szombati események percről percre. Az 1988-as Formula1-es világbajnokság hatodik futama az amerikai nagydíj volt.

A pole pozícióból Max Verstappen indulhat majd Austinban mellette Lewis Hamilton foglalhat helyet míg a második rajtsorból Sergio Perez és. 2 days ago2021 Forma-1 Amerikai Nagydíj 1. Íme a 2021-es Forma-1-es USA Nagydíj menetrendje esti program következik.

Kövesd velünk az austini eseményeket. Rajtelsőségét szerezte a Forma-1-es Amerikai Nagydíj szombati időmérő edzésén Max Verstappen. Formula 1 Aramco United States Grand Prix 2021.

9 hours agoAz F1-es Amerikai Nagydíj végleges rajtrácsa. Az első ilyen nagydíjat még 1959-ben az F1 hajnalán rendezték meg Sebringben mely azóta egy legendás aszfaltcsík lett és sajnos nem szerepelhet a naptárban. Magyar idő szerint ez azt jelenti hogy este lesz a program az időmérő éjfél körül fog véget érni.

Valtteri Bottas bizonyult a leggyorsabbnak a Formula1-es Amerikai Nagydíj első szabadedzésén. Circuit of the Americas Austin Texas Amerikai Egyesült Államok. 16 hours agoAz austini Amerikai Nagydíj szervezői bíznak abban hogy hamarosan új megállapodás születik arról hogy továbbra is a Circuit of the Americas ad otthont a Forma-1-nek.

Versenyét az Amerikai Nagydíjat rendezik vasárnap. A Forma-1 szezonjából még hat verseny van hátra a következőt pedig Amerikában azon belül Austinban fogják megrendezni. 2019 után ismét lesz amerikai futam az F1-ben Austin pedig 2012 óta ad otthont a viadalnak.

És bár Bottas a negyedik helyen végzett a belső égésű motor cseréje miatt csak a kilencedik helyről rajtolhat. A holland pilóta remek teljesítményt nyújtva 2 tizedmásodperces előnnyel. Az Atlanti-óceán túloldalán folytatódik a Forma-1.

12 hours agoAmerikai Nagydíj. Már a Renault csapat színeiben versenyzett az előző futam után távozó Jolyon Palmer helyén korábbi csapata a Toro Rosso.


Pin On Vroom Vroom Racing


Hires Wallpapers Pictures 2016 British F1 Gp F1 Fansite メルセデス ルイス ハミルトン


Zsolt Baumgartner Michael Schumacher Motor Car Eddie Jordan


Onthisdayinf1 Ayrton Senna Won The 1991 Australian Grand Prix In Adelaide For Mclarenf1 F1 F1history Ayrtonse Ayrton Senna Classic Racing Cars Senna


A Grid Girl Ok Egyontetuen Allitjak Onbizalmat Kaptak A Sporttol Nem Pedig Targyiasitast Onbizalom


Dunlop Teligumi Akcio Sports 5 Winter Sports Winter


A Legszebb Magyar Szupermodellek Topmodellek Sztarmanokenek Manekenek Fotomodellek Retro Marjai Judit Szupermodel Paddock Girls Retro 70s Beauty Posters


Allsport Edit And Rescans Di Racing Driver Racing France


Vredestein Wintrac Xtreme Teli Gumi Gumiwebshop Hu Xtreme


Pin On Magyarok A Nemzetkozi Auto Motor Sportban


Pin On F1 News


Bbcf1 On Twitter Hamilton Living Legends Mercedes


Pin By Makaine On Villany Es Kornyeke Dolores Park Travel Park


Malajzia Malaysia Malaysian Sepang 2016 F1 Forma1 Formula1 Car Race Nagydij Racing Sepang Malaysia


Pin On Epuletszerkezetek


095 1988 Budapest Tyrrell Ford Cosworth 017 Jonathan Palmer Grand Prix Cars Formula 1 Historic Racing


Jonathan Palmer Zakspeed Montreal 1986 James Hunt Formula 1 Jonathan


Pin By Eva Lesko On Party Ruhak Es Kiegeszitok Enzoani Wedding Dresses Wedding Dresses Bridal Dresses


Hungarian Driver Ferenc Szisz Won The First French Grand Prix In 1906 Driving A Renault 13 Liters Displacem French Grand Prix Grand Prix Australian Grand Prix

Previous
Next Post »