αντώνησ καφετζόπουλοσ και οι παντρεμενοι εχουν ψυχη

Δύο άγνωστες ιστορίες από τη σειρά Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή αποκάλυψε ο Αντώνης Καφετζόπουλος στην εκπομπή Top Story. Οι γιοι μου έχουν 14 χρόνια διαφορά σήμερα είναι 35 και 21 χρόνων.


18 Xronia Meta Kai Oi Pantremenoi Exoyn Psyxh People Amp Style Eidhseis

Κυριακή 15 Αυγούστου 2021 1830 sports365gr 2 πηγές.

αντώνησ καφετζόπουλοσ και οι παντρεμενοι εχουν ψυχη. Ο Αντώνης Καφετζόπουλος διαθέτει την γοητεία της αντίφασης. Ο Αντώνης Καφετζόπουλος μίλησε στο περιοδικό 7 μέρες TV μιλώντας για όλους και για όλα. Προ των πυλών οι ανακοινώσεις για την γ δόση εμβολίου - Ποιες είναι οι.

Απόκρυψη νέων από sports365gr Ρυθμίσεις. Η ιδέα του Παντρεμένοι 20 Χρόνια Μετά ήταν μια αηδία video Στο The2Night Show ήταν καλεσμένοι ο Αντώνης Καφετζόπουλος μαζί με τον γιο του Γιώργο Καφετζόπουλο που είναι κι ο ίδιος ηθοποιός. Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης.

Μάλιστα ο Γιώργος Καφετζόπουλος ανέφερε ότι όταν μικρός σνόμπαρε την επιτυχία του Και οι Παντρεμένοι έχουν Ψυχή κι ότι δεν ήταν του στυλ του. Ο ηθοποιός ανέφερε πως αρχικά του είχαν προτείνει το ρόλο. Οι ηθοποιοί επειδή είναι και από τη φύση του επαγγέλματος λίγο ευάλωτοι πρέπει να βγεις στη σκηνή και να ξεβρακωθείς συγχωρούν εύκολα αγαπιούνται ξανά εύκολα.

Έγινε μια προσπάθεια όταν ζούσε ο μακαρίτης ο Καπώνης που είχε. Στο Τhe2Night Show ήταν καλεσμένοι ο Αντώνης Καφετζόπουλος μαζί με τον γιο του Γιώργο Καφετζόπουλο που είναι κι ο ίδιος ηθοποιός. Στην εκπομπή Top Story μίλησε ο Αντώνης Καφετζόπουλος και αποκάλυψε δύο άγνωστες ιστορίες από τη σειρά Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή 22 χρόνια μετά το τέλος της.

Πατέρας και γιος μιλούν στον Γρηγόρη για πρώτη φορά μαζί για τη συνεργασία τους. Ηρθα από την Πόλη στα δέκα. Με τα δικά μου κριτήρια νομίζω πως ήμουν ένας καλός μπαμπάς αλλά έχω μια επιφύλαξη πώς το εισέπραξαν τα παιδιά.

Taxalia Macedonia Eίναι το δεύτερο χτύπημα εναντίον των Οικολόγων Πράσινων συμπτωματικά μέσα από την ίδια εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ στην οποία είχε δώσει συνέντευξη ο ποιητής Νάνος Βαλαωρίτης κατονομάζοντας τον Μιχάλη Τρεμόπουλο ως υποχείριο των Αμερικανών. Ο Ακάλυπτος απαντά για το remake του Οι παντρεμένοι έχουν ψυχή. Έγινε μια προσπάθεια όταν ζούσε ο μακαρίτης ο Καπώνης που είχε γράψει το original και σκεφτόντουσαν ο Καραγιάννης ο ANT1 και ο Alpha ενεπλάκη κάποια στιγμή να.

Ο ηθοποιός και η σκηνοθέτις μάλιστα έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη. Αντώνης και Γιάννης Καφετζόπουλος. Ο Αντώνης Καφετζόπουλος σε μια συνέντευξη με τον γιο του Γιώργο.

Αρχικά αφού συζήτησαν για τα βήματα του Γιώργου στην υποκριτική και αν έχει συμβάλει σε αυτό με κάποιο τρόπο ο πατέρας του η συζήτηση πήγε και στην αναβίωση της επιτυχημένης σειράς Και οι Παντρεμένοι έχουν Ψυχή με. Μικρός ήθελε να γίνει ροκάς μετά σκηνοθέτης -έγινε ηθοποιός. Το ζευγάρι το 2012 ύστερα από εννιά χρόνια γάμου αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους στη ζωή του και.

Η απίστευτη ομοιότητα του διάσημου ηθοποιού με τον 35χρονο γιο του. Ο Αντώνης Καφετζόπουλος ένας από τους πλέον δημοφιλείς ηθοποιούς αφηγήθηκε τη ζωή του και. Η αφοπλιστικά ειλικρινής απάντηση για την αναβίωση του Οι παντρεμένοι έχουν ψυχή.

Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε πως αρχικά του είχαν προτείνει το ρόλο που έκανε ο Γιώργος Παρτσαλάκης ενώ στη συνέχεια όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα. Επέστρεψε στην τηλεόραση ο ηθοποιός και πιο συγκεκριμένα στην τηλεοπτική σειρά Έλα στη θέση μου. ΟΙ δηλώσεις και οι συνεντεύξεις του είναι εξίσου σπάνιες μιας και θα μιλήσει δημόσιο μόνο όταν εκείνος κρίνει πως πρέπει δείτε εδώ τις δηλώσεις του σχετικά με το θάνατο αγαπημένης του φίλης.

Δύο άγνωστες ιστορίες από τη σειρά Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή αποκάλυψε ο Αντώνης Καφετζόπουλος στην εκπομπή Top Story. Εχει αναρχικά στοιχεία αλλά πιστεύει στη δημοκρατία.


Kai Oi Pantremenoi Exoyn Psyxh S02e36 Dvdrip Ft4u Youtube


Erxetai Rimeik Ths Seiras Kai Oi Pantremenoi Exoyn Psyxh Gossip Tv Gr


Kai Oi Pantremenoi Exoyn Psyxh S02e29 Dvdrip Ft4u Youtube


Antwnhs Kafetzopoylos Eri3e Akyro Se Remake Toy Kai Oi Pantremenoi Exoyn Psyxh


O Antwnhs Kafetzopoylos Milaei Gia Thn Epistrofh Toy Akalyptoy Sthn Thleorash Pote 8a Problh8ei To Neo Epeisodio Tv24 Youweekly


Kai Oi Pantremenoi Exoyn Psyxh S02e26 Dvdrip Ft4u Youtube


Kai Oi Pantremenoi Exoyn Psyxh Epistrefoyn Me Nea Epeisodia Neolaia Gr


Antwnhs Kafetzopoylos Ti Dhlwse Gia Thn Epityxia Toy Kai Oi Pantremenoi Exoyn Psyxh Imommy


Antwnhs Kafetzopoylos 22 Xronia Meta Apokalyptei Gia Th Seira Kai Oi Pantremenoi Exoyn Psyxh Alter Info Gr


Kai Oi Pantremenoi Exoyn Psyxh S01e09 Dvdrip Ft4u Youtube


18 Xronia Meta Kai Oi Pantremenoi Exoyn Psyxh People Amp Style Eidhseis


Kai Oi Pantremenoi Exoyn Psyxh Deite Pws Einai Shmera H Erwmenh Toy Kthniatroy Retromania Athens Magazine


Akalyptos Oi 10 Kalyteres Skhnes Toy Videos


Kai Oi Pantremenoi Exoyn Psyxh S01e30 Dvdrip Ft4u Youtube


Oi Pantremenoi Exoyn Psyxh Olh H Alh8eia Gia Thn Epistrofh Ths Seiras Apo Ton Antwnh Kafetzopoylo Fthis Gr


O Antwnhs Kafetzopoylos Brhke Ahdia Thn Prospa8eia Anabiwshs Toy Kai Oi Pantremenoi Exoyn Psyxh


Kai Oi Pantremenoi Exoyn Psyxh Oi Apokalypseis Toy Antwnh Kafetzopoyloy Gia Ton Rolo Toy Akalyptoy Fthis Gr


Kai Oi Pantremenoi Exoyn Psyxh H Apokalypsh Toy Kafetzopoyloy 22 Xronia Meta Th Seira Enothtes Lifestyle Real Gr


A Kafetzopoylos Ti Apokalypse Gia Th Seira Kai Oi Pantremenoi Exoyn Psyxh Vid Poliths

Previous
Next Post »